Ikkunoiden asennustyöstä voit saada kotitalousvähennyksen

Kun teetät ikkuna- tai oviremontin kotiin tai mökille, voit vähentää osan kuluista verotuksessasi kotitalousvähennyksenä. 

Kotitalousvähennyksen enimmäismäärä vuonna 2018 on 2 400 euroa vuodessa. Vähennys on henkilökohtainen, joten pariskunta voi vuonna 2018 saada yhteensä 4 800 euron vähennykset. Vähennykseen liittyy vuotuinen 100 euron omavastuuosuus.

Maksimivähennyksen eli 2 400 euron vähennyksen saat, jos vuonna 2018 yritykseltä ostamissasi palveluissa työn osuus on yhteensä 5 000 euroa [(5 000 x 50 %) - 100) = 2400 euroa].

Tiivin ikkunaremontti on listoja myöten viimeisteltyä työtä – toimimme avaimet käteen periaatteella. Tästä huolimatta remonttityömaa edellyttää asukkailta ainakin ikkunoiden edessä olevien ja huonekasvien huonekalujen siirtotyötä, sillä asentaja tarvitsee vapaata työskentelytilaa vähintään metrin. 

Jos oma aikataulu tai voimat eivät mahdollista työmaan vaaatimia järjestelyjä, tarjoamme lisäpalveluna laajennetun Tiivi Kristalli -asennuspalvelun. Palveluun kuuluu tällöin työmaan lähellä olevien huonekalujen siirto ja suojaus, työmaan laajempi siivous ja ikkunoiden pesu.

Kristalliasennuksen lisäpalvelut

Remonttityömaan valmistelu

  1. Asentajat auttavat ikkuna-aukon lähellä olevien huonekalujen siirtämisessä
  2. Kulkuväylät suojataan Tiivi-asennusmatoilla
  3. Asentajat suojaavat ikkunan välittömässä läheisyydessä olevat huonekalut pölyltä

Asennuksen viimeistely ja jälkisiivous

  1. Imuroimme ikkuna-aukkojen ympäristön asennuksen päätteeksi
  2. Suoritamme peruspesun: pesemme lasit ja pyyhimme karmit
  3. Siirrämme huonekalut takaisin paikoilleen
  4. Toimitamme vanhat ikkunat kierrätykseen, ja näin materiaali päätyy uusiokäyttöön

Tiivin asennustyölle on ainoana Suomessa myönnetty ISO 9001-2015 -laatusertifikaatti. Sen ansiosta pystymme tarjoamaan kaikille asennustöillemme 10 vuoden takuun.