Black Weekin kunniaksi ilmaiset keittiöpyyhkeet

Tiivi tarjoaa Black Weekin aikana 25.11.-1.12.2019 ikkuna- ja ovitarjouksen vastaanottajalle Tiivin laadukkaan keittiöpyyhesetin.

Tiesitkö, että Tiivin ikkunaremontilla on ainoana Suomessa 10 vuoden asennustyön takuu? Yli 40 vuoden kokemuksella myös ikkunoillamme ja ovillamme on kattavimmat takuut.

Nyt Black Weekin aikana haluamme kiittää sinua käytännöllisellä paketilla, kun saamme tehdä sinulle arvion Tiivin ikkuna- ja oviremontista. Varaa siis heti maksuton arvio asiantuntijaltamme ja saat korkealaatuisen Finlaysonin keittiöpyyhepaketin maksutta omaksesi.

Varaa tästä maksuton arviokäynti tai pyydä tarjous soittamalla maksuttomaan numeroon 0800 184 484.

Kuosiinkudottu Finlaysonin Coronna-keittiöpyyhe on laatutietoisen valinta ja monipuolinen apuri keittiössä. Tällä keittiöpyyhkeellä hoituu taatusti niin astioiden kuin käsienkin kuivaus ja silmää hivelevänä leivinliinana se on kuin kotonaan. Coronna-keittiöpyyhkeet on valmistettu monimuotoisen kuvioinnin mahdollistavalla Jacquard-kudontatekniikalla. Kankaan materiaalina toimii pehmeä 100% puuvilla. Setti sisältää kaksi pyyhettä.

Kampanjan ehdot: Kampanja-aika 25.11.-1.12.2019.
Sovittuaan tapaamisen Black Weekin aikana Tiivin asiantuntijan kanssa ja vastaanotettuaan tarjouksen Tiivin ikkunoista ja ovista, saa asiakas itselleen Tiivin laadukkaan keittiöpyyhesetin. Pyyhepaketin saaminen edellyttää myyjän tapaamisen ja tarjouksen vastaanottamisen. Pyyhepaketti sisältää kaksi keittiöpyyhettä. Ei sisällä ostopakkoa.