Voita Messupaketti Lohjan Asuntomessuille!

Asuntomessut järjestetään tänä vuonna Lohjalla 9.7.–8.8.2021. Tiivi on jälleen Asuntomessuilla mukana – tule sinäkin!

Haluamme arpoa kolmelle onnekkaalle omakotitalon rakentajalle tai remontoijalle Messupaketin Lohjan Asuntomessuille. Messupaketti sisältää kaksi pääsylippua messuille, pysäköintilipun sekä 150 € arvoisen Sokos-hotellilahjakortin. Messupaketit arvotaan kaikkien Tiivin Suunnittelutapaamisen varanneiden kesken.

Varaa maksuton Suunnittelutapaaminen arvonta-aikana 7.6.–27.6.2021 ja olet mukana arvonnassa. Arvonta ei koske taloyhtiöitä, talotehtaita eikä rakennusliikkeitä.

Tiivin ensiluokkaisia ikkunoita ja ovia löytyy monesta Lohjan Asuntomessujen kohteesta. Tiivin näyttelyosasto löytyy on kohteen 10, Lakkakivitalot Talo Joutselan yhteydessä. Siellä pääset tutustumaan kaikkiin Tiivin ikkunoihin, oviin ja palveluihin. Tervetuloa!

Lue lisää Tiivistä ja Lohjan asuntomessuista »

Varaa Tiivin Suunnittelutapaaminen ja olet mukana arvonnassa. Suunnittelutapaaminen on suunnattu omakotitalon rakentajille tai remontoijille. Suoritamme arvonnan 28.6.2021 ja ilmoitamme kaikille voittajille henkilökohtaisesti.

Tiivin Suunnittelutapaaminen on helpoin askel kohti parempia ikkunoita ja ovia. Jos suunnittelet ikkunaremonttia tai olet rakentamassa omakotitaloa, asiantuntijamme ovat apunasi alusta alkaen. Saat asiantuntijoiltamme apua sopivien ikkunoiden ja ovien valintaan sekä tietenkin kustannusten arviointiin.

Maksuttomassa Suunnittelutapaamisessa saat kaikki tarvittavat mitat, joten sinun tarvitse itse huolehtia niistä. Olemme tällöin vastuussa myös mittojen oikeellisuudesta. Suunnittelemme myös projektin koko toteutuksen alusta loppuun.

Voit olla meihin myös yhteydessä chatin kautta tai soittamalla numeroon 0800 184 484.

  • Hidden

  • Antamiasi tietoja voidaan käyttää Tiivin tuotteiden ja palvelujen markkinointiin. Sinulla on oikeus kieltää suoramarkkinointi milloin tahansa ilman velvoitteita (tietosuoja@tiivi.fi). Tietosuojaselosteet ja säännöt:


Arvonta-aika 7.6.-27.6.2021. Arvontaan osallistuminen edellyttää maksuttoman Suunnittelutapaamisen varaamista Tiivin kuluttajamyynnissä arvonta-aikana. Suunnitteluatapaamisen varanneiden kesken arvotaan kolme Messupakettia, jotka sisältää 2 kpl pääsylippuja ja pysäköintilipun Lohjan Asuntomessuille 2021 sekä 150€ arvoisen Sokos-hotellien lahjakortin. Palkinnon arvo noin 210€. Arvonta koskee omakotitalon tai vapaa-ajan asunnon saneeraajia ja uudisrakentajia. Arvonta ei koske taloyhtiöitä, talotehtaita eikä rakennusliikkeitä. Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi. Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

Arvonnan säännöt
Tietosuojaseloste