Tiivin Asuntomessuarvonnan säännöt 2023

1. Kilpailun järjestäjä

Tiivi, Pihla Group Oy, Äyritie 16, 01510 Vantaa

2. Osallistumisoikeus

Osallistumisoikeus on kaikilla 18 vuotta täyttäneillä Suomessa asuvilla luonnollisilla henkilöillä. Arvontaan voivat osallistua ne henkilöt, jotka vastaanottavat omakotitaloonsa Tiivin toteuttaman ikkunoiden ja ovien kuntokartoituksen sekä tarjouksen Tiivin ikkuna- ja oviremontista kilpailuaikana. Arvonta ei koske taloyhtiöitä, talotehtaita eikä rakennusliikkeitä. Osallistuminen ei edellytä tuotteen tai palvelun tilaamista tai ostamista. Mikäli arvonnan voittaja on menetellyt näiden sääntöjen vastaisesti tai muutoin lainvastaisesti, tämä johtaa hylkäämiseen. Järjestäjällä on oikeus poistaa sellaiset osallistujat arvonnasta, jotka pyrkivät väärinkäyttämään arvontaa tulosten tai arpajaistodennäköisyyksien muuttamiseksi. Arvonnan järjestäjä ei vastaa teknisistä syistä perille tulemattomista viesteistä tai puutteellisista, asiattomista tai lukukelvottomista viesteistä. Pihla Group Oy:n tytäryhtiöiden, ali- hankkijoiden, yhteistyökumppaneiden tai kilpailun tuottamiseen osallistuneiden organisaatioiden työntekijät eivät voi osallistua kilpailuun.

3. Kilpailuaika:

Arvontaan voi osallistua 1.–30.6.2023 välisenä aikana. Päättymisajan jälkeen vastaanotettuja osallistumisia ei oteta huomioon.

4. Palkinnot

Osallistuneiden kesken arvotaan yksi voittaja, joka saa 200 €:n lahjakortin Sokos-hotellin, 2 kpl lippuja Loviisan Asuntomessuille (52 € ) sekä pysäköintilipun messuille (15 €). Palkinnon yhteisarvo 267 €.

5. Arpajaisvero

Tiivi maksaa arpajaisveron.

6. Kilpailuun osallistuminen

Arvontaan osallistuminen edellyttää tarjouksen pyytämistä, mikä tarkoittaa käytännössä sitä, että osallistujan omistamaan omakotitaloon on tehty Tiivin asiantuntijan suorittama ikkunoiden ja ovien kuntokartoitus, ja osallistuja on vastaanottanut tarjouksen Tiivi ikkuna- ja/tai oviremontista. Kuntokartoituksen eli maksuttoman arviokäynnin voi varata arvontalomakkeen, Tiivin verkkosivujen tai puhelinpalvelun kautta. Tarjouksen voi pyytää myös rakenteilla tai suunnitteilla olevan omakotitalon ikkunoista ja ovista, tällöin Tiivin asiantuntija laskee tarjouksen joko tapaamisen tai etätapaamisen pohjalta.

7. Voittajille ilmoittaminen

Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Voittajan nimi voidaan julkaista kilpailun järjestäjän sivustoilla (mm. Tiivin internet- ja Facebook-sivut) ilman erillistä suostumusta. Mikäli voittajaa ei tavoiteta kahden (1) viikon kuluessa arvonnasta, suoritetaan uusi arvonta.

8. Järjestäjän vastuu

Mikäli kilpailusta kertovissa materiaaleissa esiintyy virheitä, järjestäjä ei ole vastuussa virheen aiheuttamista seuraamuksista.

9. Palkinnon käyttämiseen liittyvä vastuu

Palkinnon voittaja sitoutuu vapauttamaan järjestäjän vastuusta, joka aiheutuu tai väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän kilpailuun tai palkinnon lunastamisesta tai sen käyttämisestä. Tämä vastuuvapaus ei kuitenkaan heikennä kuluttajalle kuluttajansuojalain nojalla kuuluvia oikeuksia. Järjestäjän vastuu osanottajia kohtaan ei missään tapauksessa kuitenkaan ylitä näissä säännöissä mainitun palkinnon arvoa tai määrää.

10. Palkinnon vaihto

Palkintoja ei vaihdeta rahaksi tai muuhun tavaraan.

11. Sääntömuutokset ja arvonnan peruuttaminen

Järjestäjä pidättää oikeuden sääntömuutoksiin ilmoittamalla niistä arvonnan verkkosivulla. Järjestäjällä on oikeus peruuttaa koko arvonta ylivoimaisen esteen (force majeure) tai vastaavan tapahtuman johdosta.

Muuta:

Kilpailuun osallistuvat henkilöt hyväksyvät osallistuessaan, että he voivat saada informaatiota liittyen Tiivin tuotteisiin. Osallistujien tiedot lisätään Tiivin uusasiakashankinnan asiakasrekisteriin (tietosuojaseloste). Kilpailun päättymisestä sekä äänestystuoksesta voidaan ilmoittaa kaikille siihen osallistuneille henkilöille. Kilpailuun osallistumalla hyväksyt nämä säännöt ja sitoudut noudattamaan järjestäjän päätöksiä.